Groepsrondleiding | 4 juni

Datum: zondag 04 juni 2023 - 14:00

Natuurbegraafplaats Eygelshof is een jong natuurgebied gelegen aan de rand van de Zuid-Limburgse heuvels. Door de hoge ligging is er een prachtig uitzicht over het omliggende heuvellandschap. Regelmatig worden er bij onze natuurbegraafplaats rondleidingen gegeven. Samen wandelen wij door het natuurgebied en vertellen wij u meer over de rijke historie van het gebied en de betekenis van natuurbegraven bij onze natuurbegraafplaats.

Foto wandelen in natuur

Aanvang

De rondleiding start om 14 uur bij ons ontvangstgebouw. We genieten van de natuur, het uitzicht en de bijzondere plekken. Tussendoor vertellen we over een groene uitvaart gecombineerd met verhalen over de natuur en de historie van het gebied. De rondleiding duurt ongeveer een uur, afhankelijk van het weer en de groep deelnemers. Na afloop van de rondleiding nodigen we u uit voor een kop koffie of thee in ons ontvangsthuis. Er is ruimte voor het stellen van vragen, napraten en het maken van een afspraak voor een persoonlijk gesprek.

Slecht ter been?

Bent u slecht ter been? Ook dan leiden we u graag rond over onze natuurbegraafplaats. Maak dan een afspraak zodat wij u in een persoonlijke rondleiding kunnen rondleiden met onze elektrowagen.

Aanmelden Reguliere Rondleiding

Bij interesse in de groepsrondleiding kunt u het onderstaand formulier invullen met de datum van uw voorkeur.

Aanmelden rondleiding

Aanmelding reguliere rondleiding
Naam*
E-mail*
Telefoon
Datum & tijdstip*
Aantal personen*
Contactverzoek Bron
Locatie
Contactverzoek Status