Groepen op Eygelshof

Datum: -

In de maanden Juli en Augustus biedt Eygelshof interessante wandelingen aan voor groepen van ongeveer 5 tot 35 personen. We starten bij het ontvangstgebouw en volgen de heuvelachtige slingerpaden door het natuurgebied. Onderweg nemen u mee terug in de tijd van de Romeinen, de mijnbouw, de doorontwikkeling naar natuurgebied en begraafplaats. Ook laten we u kennismaken met de groene uitvaart en natuurlijk Eygelshof.

Tijdens deze wandeling kan op aanvraag een e-car meerijden. Hierdoor is de wandeling ook geschikt voor mensen die minder goed te been zijn.

De wandelingen zijn enkel op aanvraag en duren ongeveer één tot anderhalf uur. Daarna sluiten wij gezamenlijk af met een lekker kopje koffie of thee bij het ontvangstgebouw.

Landkaartje en st Jacobusrups op st Jacobskruid

Kosten en aanmelden

Er zijn geen kosten verbonden aan deze groepsactiviteit, maar een vrijwillige bijdrage voor het toekomstfonds, voor het natuurbehoud, wordt gewaardeerd.

Heeft u interesse in een groepswandeling op Eygelshof? Of wilt u zich aanmelden met een groep? Neem dan contact met ons op:  045-2031077 of info@eygelshof.nl