Wandeling met coffee to go

Datum: zondag 26 september 2021 - 13:00 - 16:00

Natuurbegraafplaats Eygelshof is een hooggelegen natuurgebied in Zuid-Limburg. Het heeft een prachtig weids uitzicht, natuurlijke meertjes en diverse kruidlagen waar zich salamanders, vosjes en reetjes tussen schuilen.

Op zondag 26 september nodigen wij u graag uit om het zelf te komen ontdekken en een kopje thee of koffie kosteloos te nuttigen bij het ontvangstgebouw.

U kunt uw bezoek dan combineren met een mooie wandeling van ongeveer 2, 6 of 13 km lang. U wandelt dan over verharde en onverharde slingerpaden en leert meer over onze Romeinse historie, het natuurbegraven en over de natuur.

coffee to go eygelshofVanaf 13 uur tot 16uur staat de koffie/ thee voor u klaar. Wees welkom ons dan te bezoeken en één of meerdere wandelroutes mee te nemen.

Meer informatie over de wandelroute vindt u hier.

Wilt u graag meer algemene informatie over de mogelijkheden op Eygelshof, dan staat onze gastvrouw Veva u zondag graag te woord.

Voor een persoonlijk gesprek vragen wij u om een afspraak te maken voor een andere dag. Dan is er alle rust en ruimte om vragen te stellen en dieper in te gaan op uw vragen.