Uitgesteld – Bakkie Troost

Datum: zondag 15 maart 2020 - 11:00 - 12:00

koffietafel Eygelshof— Bakkie Troost uitgesteld —

In verband met de aangescherpte maatregelen rondom het coronavirus om alle activiteiten uit te stellen, is besloten de bijeenkomst van Bakkie Troost, zondag 15 maart, te annuleren.

De volgende bijeenkomst van Bakkie Troost is op zondag 30 augustus. We hopen op uw begrip.

Vanaf februari organiseren we ‘Bakkie Troost’ op Eygelshof, een inloopuurtje voor mensen die hun ervaringen willen delen. Van 11 tot 12 uur zitten we voor u klaar met koffie en een luisterend oor. Het idee is dat mensen – nabestaanden die daar behoefte aan hebben – elkaar kunnen ontmoeten. Ze kunnen zo op een ongedwongen wijze onder het genot van een kopje koffie een uurtje bijkletsen en ervaringen delen over bijvoorbeeld gemis, rouw, mooie herinneringen of wat zich verder aandient.

Deze bijeenkomsten zullen vanaf februari een aantal keren per jaar plaatsvinden in ons ontvangstgebouw. Ze worden georganiseerd door onze gastvrouw Veva. In 2020 hebben we op de volgende data een bakkie troost ingepland:

  • Zondag 15 maart
  • Zondag 30 augustus
  • Zondag 27 september
  • Zondag 25 oktober
  • Zondag 22 november

Komt u een kopje koffie drinken op 15 maart? Dan mag u zich aanmelden, maar dit is niet noodzakelijk. Wij heten u die zondag om 11 uur van harte welkom.

Aanmelden 'Bakkie Troost'

EH Bakkie Troost 16-02-2020
Naam*
E-mail*
Aantal personen*
Contactverzoek Bron
Locatie
Contactverzoek Status
Naam evenement